P-kassan

Logga in

Villkor

 1. Du kan tidigast registrera ett medlemskap med start från och med nästföljande dag. Medlemskapet gäller från dagen som angetts i samband med registreringen, men tidigast dagen pengarna registreras på vårt PlusGiro-konto, eller dagen efter inbetalningen om du betalar via Payson.

  Detta betyder att du inte kan bli ny medlem samma dag du får en tilläggsavgift, och att om betalningen fördröjs, för att du väntar med betalning eller pga bankhelgdag, senareläggs även medlemskapet.

  Medlemskapen gäller från och med startdagen, och en vecka, en månad eller ett halvår framåt. Börjar medlemskapet 5:e juni gäller alltså ett veckomedlemsskap t.o.m. den 11:e juni, ett månadsmedlemsskap t.o.m. den 4:e juli och ett halvårsmedlemsskap t.o.m. den 4:e december.

 2. När du registrerar ditt första medlemskap vill vi att du anger namn, adress, och personnummer, samt kontaktuppgifter. Har du inte svenskt personnummer går det bra med födelsedatum. Vid inbetalningar behöver du bara ange en kod för ditt registrerade medlemskap för att vi ska kunna koppla inbetalningen till dig.

 3. Alla är välkomna att gå med i P-kassan, men vi förbehåller oss rätten att utesluta eller inte betala tilläggsavgifter för medlemmar som saboterar verksamheten eller som utnyttjar P-kassan på sätt som vi bedömer olämpliga eller ohållbara.

 4. P-kassan betalar INTE böter du fått när du inte var medlem! Skickar du in en bot till oss som du fått när du inte var medlem kommer vi INTE att betala den! Vi kommer att försöka skicka tillbaka den, men den tid det tar att administrera den leder ofta till betalningspåminnelser för dig. Så, för både vår och din egen skull, skicka INTE in böter om du inte är medlem! Du kan heller inte gå med i efterskott och få boten betald!

 5. P-kassan gäller på all SL-trafik så länge du får din bot av en SL-kontrollant, samt av UL-kontrollant på SL-pendeltåget till Uppsala.

 6. Vi förbehåller oss rätten att ändra i dessa villkor.

 7. Tänk på att p-kassan bygger på solidaritet! Åker du fast är det andra medlemmar som betalar dina böter. Nästa månad kanske det är tvärtom. Försök att komma undan om du kan, det tjänar både du och andra plankare på i längden!

 8. Planka.nu ansvarar inte för utebliven betalning eller andra problem som uppstår i fall av att P-kassan inte kan administreras, som att postgången, banken, payson, plusgirot, SL eller liknande krånglar. Naturligtvis försöker vi lösa problem om de uppstår, men vi ansvarar inte för eventuella påminnelseavgifter och liknande i fall av problem vi inte kan påverka.

 9. Observera att P-kassan ej betalar böter du fått från polisen (ordningsbot) om du plankat, utan enbart tilläggsavgifter.

 10. När du går med i P-kassan ger du oss samtidigt rätten att behandla dina personuppgifter för att kunna administrera ditt medlemskap. Behandlingen av dessa beskrivs i vår personuppgiftspolicy.